Meistä

Tyyli, laatu ja luonne

OMIN on tamperelainen, 2016 perustettu lastenvaatteisiin keskittynyt brändi. Tekemistämme motivoi oman visuaalisen näkemyksen toteuttaminen, korkeaan laatuun pyrkiminen sekä asiakkaiden aito kohtaaminen. Vastuullisuus ja kohtuullisuus ohjaavat tuotteiden suunnittelua, tuotantoa ja koko liiketoimintaa. Kaikki OMIN vaatteet valmistetaan piensarjoina, lähituotantona Tampereella. Vaatteiden ja asusteiden ohella tarjoamme tyylikkään selkeän valikoiman skandinaavisia lastentarvikkeita.

Minkälainen on OMIN vaate? Se on mukava pukea ja pitää päällä. Lempivaate, joka palvelee mahdollisimman pitkään, käyttäjältä toiselle. Kankaissa päämateriaalina on sertifioitu luomupuuvillaneulos, joka sisältää 5% elastaania vaatteen käyttömukavuuden ja kestävyyden takaamiseksi. Entistä ekologisempien tekstiilien kehittyessä olemme kiinnostuneita selvittämään ja löytämään uusia materiaalivaihtoehtoja, joilla laatutavoitteestamme on mahdollista pitää kiinni, pienen yrityksen taloudellisten toimintaedellytysten ja vastuullisen bisnesmallin sallimissa puitteissa. 

Tärkeänä tavoitteena suunnittelussamme on huomioitu myös se, että me ihmiset saisimme minimoitua vaatekaappejamme ja vaatteiden kokonaismäärää maapallolla. OMIN vaate sopii monenlaiseen käyttöön ja tilanteeseen, arjen leikkeihin ja juhlavampiin hetkiin. Valtaosa vaatteistamme on unisex-mallisia, joka myös laajentaa vaatteen mahdollisia käyttäjiä.

Vaatteiden käyttöiän kasvattaminen on yksi tehokkaimmista ja nopeimmista tavoista minimoida vaateteollisuudesta johtuvia hiilidioksidipäästöjä. Vaatteen pitkän käyttöiän edellytyksenä on hyvä laatu ja suunnittelu, joihin haluamme vastuullisena vaateyrityksenä erityisesti panostaa. Lisäksi on tärkeää, että käyttäjänä huolehdit hankkimastasi vaatteesta ja sen kierrätyksestä. Kun vaate jää pieneksi tai sille ei jostain muusta syystä ole enää tarvetta, kehotamme käyttämään second hand -palveluita, joita on nykyisin hyvin tarjolla. Niiden avulla käytettyjen vaatteiden kierrätys on tehty helpoksi, ja voit saada kohtuullisen hyvityksen käyttökelpoisista vaatteistasi. 

Tulemme avaamaan toimintatapojamme, arvojamme ja tulevaisuuden näkymiämme tarkemmin täällä sivustollamme sekä some-kanavissamme. Pysy kuulolla, kommentoi ja kysele vapaasti toiminnastamme ja tuotteistamme, olemme sinua varten!